WELKOM BIJ GLORIEHUIS BOLSWARD

God beter leren kennen en elkaar opbouwen

Gloriehuis Bolsward bestaat uit een groep mensen die het verlangen heeft om God beter te leren kennen en om elkaar op te bouwen in het geloofsleven. Wij willen graag lijken op ons grote voorbeeld Jezus Christus en vinden het belangrijk dat de Heilige Geest tot zijn doel komt in ons leven en in de samenkomsten.

Deze gemeente is anders, er is geen zondag gelijk, ik voel me direct thuis.

Wie zijn wij?

Het verlangen van Jezus was dat het Koninkrijk van God zichtbaar werd in en door de levens van zijn volgelingen. Daar willen we ook gehoor aan geven en zijn actief bezig om daar handen en voeten aan te geven. Dit doen we niet alleen tijdens de zondagse samenkomst, maar ook in de kringavonden, speciale mannen- en vrouwendagen of andere spontane ontmoetingen die plaatsvinden in het dagelijks leven.

Wij vinden het ook leuk om af en toe iets totaal anders te doen. Gemeente zijn is in onze ogen niet alleen maar het luisteren naar een preek, maar ook samen dingen doen, hoort bij het zijn van een gemeente. Daarom komen wij ook regelmatig op een ontspannen manier bij elkaar, eten we met elkaar of trekken er in de zomermaanden op uit.

“Deze gemeente is anders”, “er is geen zondag gelijk”, “ik voel me direct thuis bij jullie” zijn kreten die we regelmatig horen van mensen die als gast bij ons langs komen. Natuurlijk vinden we dat fijn om te horen en daarin zien we ook een stuk meerwaarde van Gloriehuis Bolsward.

We nodigen je daarom ook van harte uit om een keer langs te komen als je in de buurt bent. Dus als je op zoek bent naar een plaats waar je kunt groeien en ontwikkelen, misschien is Gloriehuis Bolsward dan een goede optie voor jou.

Je bent van harte welkom!